Alla hjärtans dag

Kalender för december 2002I december 2002 gjorde jag en bakgrundsbild med månadens kalender för datorn. Dessa bilder brukar kallas ’wallpaper’. Anledningen till att jag gjorde denna var att vi hade haft en konferens där vi bestämt att vi skulle bli bättre på att samarbeta och att dra åt samma håll under utvecklingen av datorstödet för Kronofogdemyndigheten. Vi var det gamla systemet REX och det nya systemet Init. Jag fortsatte sedan att göra dessa bakgrundsbilder månad efter månad. Temat var ’REX hjärta Init’ och alla bilderna hade det gemensamt att de innehöll ett hjärta. Jag lämnade Skatteverkets IT-avdelning i maj 2005 men fortsatte ändå. Nu är jag inne på det sjätte året. Texterna ’REX’ och ’Init’ försvann efter fyra månader för att bilderna skulle få ett större allmänintresse. Det har dock ännu inte blivit av att jag lagt ut dessa så att allmänheten kan ladda ner dem. I och med att varje bild har en kalender blir de ju dessutom inaktuella efter en månad. En webbplats är dock på gång där jag avser att lägga ut dessa bilder, även utan kalender.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.