Det var roligt så länge det varade

Den sista dagen på bankens IT-avdelning i Malmö är nu avverkad. Det har varit en sommarvarm dag med solen strålande från en molnfri himmel. Som en skolavslutningsdag från svunnen tid, men det som väntar är inte sommarlov. Jag kommer att fortsätta att söka efter ett nytt uppdrag samtidigt som trädgården kallar och biodlingen kräver sitt.

Så här i avslutets tid så kommer jag att tänka på PG. Han var chef för Rex-projektet på Riksskatteverket där jag då jobbade. Det var under andra halvan av åttiotalet och någon hade sagt upp sig och skulle avtackas. Under kaffe och tårta sade PG några väl valda ord. I slutet av talet famlade han efter ord och ut kom ”ett fyrfaldigt leve för…” varpå vi hurrade, fyra gånger. Sedan var det plats fniss och skratt. Självklart blev detta en tradition som togs över av kommande chefer och som kanske pågår än.

2 thoughts on “Det var roligt så länge det varade”

  1. Hej Mats,
    Letade bland dina mail och hittade din blogg som jag tycker är så fin, hoppas allt är väl med dig. Ha en riktigt skön sommar och jag hoppas att bina är i form så kan man kanske beställa lite honung av dig. Hälsningar Birgitta/Handelsbanken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.