Färre grodor i Svenskan

De senaste månaderna har jag ägnat mig lite åt att utveckla ett antal egna webbplatser. På en av dessa, grodprinsen.se, är tanken att publicera pressgrodor och andra grodor. Grodintresset står främst min fru för och då handlar det inte om riktiga grodor, utan mest prydnadsdito. Dessutom har hon sysslat med korrekturläsning i många år och är van att hitta stavfel, grodor och andra tabbar. Då hon beklagat sig över alla stavfel i Svenska Dagbladet så trodde jag där ha en ständig källa till pressgrodor. I slutet av förra året började dock SvD ett kvalitetsarbete för att minska felaktigheterna. Så det har varit tunnsått på den fronten. Dagens hotbrev från hotmail fick mig dock att dra på smilbanden om än händelserna är tragiska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.